This pages is about Swetugg Stockholm 2017. Go to Swetugg Stockholm 2023.

Annie Thorell

Greta.io

React, Flux och Redux 🙀 – en introduktion till React och hur man bäst hoppar på tåget

React har hittills tagit JavaScript-världen med storm, men än har inte alla hoppat på tåget. Under den här sessionen kommer vi gå igenom vad React är samt vad som hänt sedan släppet för nästan fyra år sedan. Den här sessionen är för dig som skulle vilja sätta igång med React och vill ha ett litet försprång. Vad ska man göra? Vad ska man inte göra?

Annie Thorell

Annie är en Dataingenjör som startade sin karriär som projektledare och management konsult. Efter två år valde hon att byta bana för att kunna jobba mer kreativt och började om som frontendutvecklare. Som utvecklare brinner hon för användbarhet och design, och älskar att lära sig nya saker som gör henne till en mer pragmatisk utvecklare. De senaste åren har Annie byggt produkter på olika starups, och just nu jobbar hon på Greta.io.

Annie sitter med i styrelsen för programmet Digital Data Strategy på Hyper Island i Stockholm där hon även undervisat i några kurser. Hon har även undervisat på Tjejer Kodar där hon i somras höll i en veckas introduktion till React.