This pages is about Swetugg Stockholm 2015. Go to Swetugg Stockholm 2024.

Johan Normén

Star Republic

Keynote: Låt mig tänka, men låt andra slippa!

En inspirerande presentation om varför Swenug kom till, hur vi lär oss, hur vi vill bli lärda, vad vi kan göra för att bli effektivare i vår vardag, hur kan vi använda oss av gamification i vårt hantverk. Hur kan vi mäta oss själva och våra kollegor för att förstå dem bättre? Vad innebär egentligen omedveten okunskap? Vad är din roll och ditt ansvar i ett fungerande team. Det är några av de saker som kommer att presenteras i en resa kring psykologi utanför koden men ändå en viktig förståelse för vår vardag och resa till att bli bättre.

Johan Normén

Johan har varit med länge i gemet, var först i Sverige att ta hem Visual Studio .Net beta. Startade och grundade Swenug Göteborg ihop med bla Dag König (Swenug Sthlm) som sedan blev grunden till dagens Swenugsstäder. Johan har jobbat inom it sedan 14 års ålder och konsultat inom .Net i 14 år.
Talat på både kända och okända konferenser, brinner för att utvecklas och utveckla. Att tänka är viktigare än verktyget. Förutom data har Johan även varit nöjeschef på nattklubb, frilansar inom foto och retuch och brinner för det kreativa. Att effektivisera och utmana sig själv och komma på galna idéer inom craftmenship är det roligaste med det kreativa tankesättet.