This pages is about Swetugg Stockholm 2019. Go to Swetugg Stockholm 2023.

Anna Bergermark Lindeman

Stå på dig annars gör någon annan det!
Telerummet, Thursday 11:10 - 12:00

Det gäller att våga räcka upp handen. Att ha den rätta rösten. Det rätta kroppspråket. På varje möte där du är aktiv, och det ska du vara, håller du ett föredrag av något slag. En förhandling. Och varje möte påverkar ditt personliga varumärke.

Det är inte alltid lätt. De flesta har en svart och en vit liten varelse på axeln och en av dem är bra på att dra ner vårt självförtroende. Har du dessutom en mer introvert personlighet, vilket förövrigt är fantastiskt, så kan det bli lite motigt.

Baserat på mina erfarenheter under mer än 30 år i arbetslivet (jag är en oerhört gammal människa) är mitt mål med den här föreläsningen att du ska få inspiration att stå upp för dig själv och dina ideer. Att du ska få verktygen som behövs för att kunna räta på ryggen och stötta dig själv.

Hoppas vi ses!

Anna Bergermark Lindeman

Anna Bergermark Lindeman arbetade i IT branschen i över 20 år innan myntet trillade ner. Hon var på fel plats. IT branschen passade verkligen inte hennes personlighet. Bättre sent än aldrig. Hon sa upp sig och startade eget inom inredning och homestyling. 3 år senare är självförtroende bättre än någonsin. I alla fall fläckvis. 😊